Servicii

Oferim servicii de transport rutier de marfuri cu autoutilitare special echipate pentru nevoile dumneavoastra. Preturile noastre sunt negociabile in functie de distanta parcursa, greutate marfa, volum marfa, frecventa curselor, termen de plata, etc.

Firma noastra efectueaza transport de marfa cu camion cu lift si transpaleta pentru incarcarea si descarcarea marfii paletate, a obiectelor mari, voluminoase sau grelela cel mai bun pret si in cele mai bune conditii.
Avem solutia de transport cea mai buna pentru nevoile dumneavoastra!

Transportăm orice tip de marfă atât pe plan local cât și în țară , prețurile sunt negociabile.Transport,Mobilă,Marfă,Moloz,Motociclete,atv-uri,etc!
Fie că este vorba de colete voluminoase, transport marfă paletată, europaleți, transport mobilă sau orice altă marfă care se incadrează în dimensiunile specifice autoutilitarelor cu masă de 3.5t.

Efectuam transport de mobila, bunuri personale sau alte marfuri in Bucuresti, sau catre orice destinatie din Romania.
Pentru transport in tara putem folosi una sau mai multe masini de 3.5 tone sau masini de 7.5 tone , in cazul in care marfa pe care doriti sa o transportati spre Bucuresti sau din Bucuresti necesita acest lucru.

Daca doriti sa va mutati mobilierul si restul obiectelor din sediul firmei intr-o alta locatie, contactati-ne cu incredere si va stam la dispozitie cu cele mai bune solutii. Relocare sediu firma, transport mobilier si alte obiecte.

Serviciul de transport special este soluția ideală pentru toate companiile care trebuie să transporte pe cale rutieră mărfuri ce depășesc dimensiunile sau masele maxime admise conform Codului rutier în vigoare.

Cum ne gasiti?

Close Menu