Transport Camion Cu Lift

Firma noastra efectueaza transport de marfa cu camion cu lift si transpaleta pentru incarcarea si descarcarea marfii paletate, a obiectelor mari, voluminoase sau grelela cel mai bun pret si in cele mai bune conditii.
Transportul de marfa cu autoutilitare de 3.5 tone si camioane dotate cu lift este acum accesibil si persoanelor fizice pentru orice nevoie de transport in Bucuresti si in imprejurimi. Daca aceste camioane deserveau in special companiile si magazinele, acum sunt disponibile oricarui client care apeleaza la serviciile noastre de transport.

Volumul de transport de marfa este in crestere an de an si numarul firmelor de trasport creste zilnic. Vedem tot mai des oferte pe internet si chiar dube inscriptionate pe drumuri cu “Transport rapid si ieftin”, dar oare chiar e ieftin? Cele mai multe astfel de dube sunt vechi, nu respecta normele de siguranta, si aproape nici una nu are lift. Asa ca in loc sa fii linistit, o sa stai stresat pana o sa iti ajunga marfa la destinatie si mai mult decat atat, o sa te alegi cu un antrenament intens cand o sa incarci masina, pentru ca majoritatea soferilor o sa iti spuna: Eu sunt doar sofer!

La noi nu se intampla asa ceva! Masinile noastre sunt echipate cu lift, sunt dotate cu chingi si elemente de siguranta pentru a fixa si ancora marfa dumneavoastra si a o transporta in cele mai bune conditii.

Valorile echipei noastre sunt profesionalism, rapiditate, calitatea serviciilor. Va asteptam sa ne trimiteti solicitari de transport, indiferent de greutate, volum sau distanta parcursa si veti primi un raspuns cat mai repede.

Cum ne gasiti?

Close Menu