Transport Marfa Bucuresti

Transporturile au jucat si joaca in continuare un rol deosebit de important pentru bunul mers al economiei, in special a unor industrii fara de care activitatile zilnice nu s-ar putea desfasura.
Suntem alaturi de dumneavoastra de la identificarea structurii optime transport pana la destinație. Depunem toate eforturile pentru a indeplini cerintele comerciale si de transport. Serviciile noastre de transport rapid sau expres va asigura expedierea marfii la timp, in siguranta si la cel mai bun pret.
Fima noastra va oferă servicii cât si soluții complete indiferent de tipul de marfa transportata (frigo, adr) precum și mărime sau greutate (camion complet sau partial). Colaboram cu companii naționale cat și internaționale pentru a putea transporta marfa dorită într un timp optim către destinația dorită. Pe tot parcursul transportului mărfurile sunt asigurate și sunt efectuate în baza convenției CMR sau carnet tir în funcție de destinație.

Avantajele noastre?

  • Livrare la timp
  • Varianta optima de transport
  • Cel mai bun pret
  • Raspuns prompt la solicitarile dvs
  • Flexibilitate si organizare

Serviciile noastre de transport marfa Bucuresti acopera toate nevoile dumneavoastră. Indiferent dacă este vorba de un transport în regim de transport complet sau grupaj, transport agabaritic,cu temperatură controlată sau transport de mărfuri periculoase.

Angajații noștri foarte bine pregătiți! Ei va  pot oferi soluții complete pentru transporturile dumneavoastră rutiere interne sau internaționale

La noi gasit cele mai bune servicii fie că este vorba de camioane complete sau grupaje. Indiferent de marfa pe care doriți să o transportați, vă putem oferi cele mai bune echipamente, planificări, organizare, și suport în elaborarea documentației de transport aferentă mărfurilor dumneavoastră.

Pentru orice întrebare sau detalii de care aveți nevoie, puteti avea incredere in echipa noastra, ei va vor oferi cele mai bune răspunsuri și soluții.

Cum ne gasiti?

Close Menu